Frakt och leverans

Frakt och leverans

Alla leveranser sker med av oss vald speditör, enligt de leveranssätt vilka presenteras innan slutförande av beställning, vanligtvis PostNord, och debiteras enligt gällande prislista. Det är på köparens ansvar att tillse att den adress som uppgivits till oss vid beställningstillfället är korrekt, och att köparen, efter det att vi effektuerat ordern följer upp leveransen hos speditören, samt tillser att leveransen avhämtas/mottages på utlämningsställe inom skälig tid från avsändandet, vanligtvis 14 dagar från avsändandet. Leverans sker endast inom Sverige.

Vi erbjuder följande leveranssätt:

 • PostNord Varubrev:
  39 kr debiteras i fraktavgift (upp till 0,08 kg).

 • PostNord Varubrev:
  49 kr debiteras i fraktavgift (0,08 - 0,33 kg).

 • PostNord MyPack Collect:
  59 kr debiteras i fraktavgift (0,33 kg eller mer).
 • Fri frakt:
  Om beställningen överstiger 1 000 kr i varuvärde debiteras ingen avgift för frakt. 

Varubrev 1:a-klass
Till din postlåda eller dörr
Leveranstid: 1 vardag*.
Paketet delas ut i din postlåda.
Om paketet inte får plats i postlådan levereras det vid din dörr eller i en påse utanpå din postlåda. Du aviseras när leverans vid dörr eller i påse på lådan är utförd.
* Till vissa områden tar leveransen 2 dagar.

MyPack Collect
Hämta hos ombud eller i paketbox
Leveranstid: 1 vardag* **.

Paketet levereras till ditt val av ombud eller paketbox.

Ombud: Gör du inget val skickas paketet till det ombud som ligger nära din adress. Du aviseras via PostNord App och via sms/email.

Paketbox: Du öppnar ditt fack med säker identifiering, via PostNord App och Mobilt BankID. Du aviseras via PostNord App och via sms/email.
*Lördagsleverans till 2 miljoner hushåll i Sverige. PostNord levererar må–fr i hela landet.
**Till vissa områden tar leveransen 2 dagar.

Ladda gärna ner PostNords app så kan du b.la. bild på paketet när det levererats och följa paketets resa.

Appstore: Klicka här

Google Play: Klicka här

Försändelsen ligger på utlämningsställe i 14 dagar innan den returneras till oss. Outhämtade paket debiteras med 199 kr för expeditionsavgift, returfrakt och hanteringskostnader.

Leveranstider

Vi strävar självklart alltid efter att leverera din beställning så fort som möjligt. Normalt skickas ditt paket inom 2 arbetsdagar från beställningstillfället om din order görs helgfri vardag. Leveranstiden är vanligtvis 1-3 vardagar. Under högsäsong, såsom vid jul, reor m.m. kan det ta längre tid att leverera beställningen. Vid eventuell försening som vi inte kan åtgärda inom skälig tid har du som kund rätt att häva köpet utan extra kostnad. Delleverans av order sker endast på kunds begäran och medför ytterligare fraktkostnad för kund.

Avbeställning

Avbeställning av order är möjlig utan kostnad för kund fram till den tidpunkt ordern effektuerats (när faktura och frakthandlingar skapats). Avbeställning av icke lagervara vilken köpts speciellt för kund är ej möjlig efter det att vi beställt samma vara från vår leverantör. En avbeställning är ej giltig förrän bekräftelse härom mottagits från oss. Önskar man avbeställa efter att ordern skickats debiteras en avgift på 199 kr.

Pre-loader