Frakt och leverans

Frakt och leverans

Alla leveranser sker med av oss vald speditör, enligt de leveranssätt vilka presenteras innan slutförande av beställning, vanligtvis PostNord, och debiteras enligt gällande prislista. Det är på köparens ansvar att tillse att den adress som uppgivits till oss vid beställningstillfället är korrekt, och att köparen, efter det att vi effektuerat ordern följer upp leveransen hos speditören, samt tillser att leveransen avhämtas/mottages på utlämningsställe inom skälig tid från avsändandet, vanligtvis 14 dagar från avsändandet. Leverans sker endast inom Sverige.

Vi erbjuder följande leveranssätt:

  • PostNord MyPack Collect:
    Endast 69 kr debiteras i fraktavgift. Om beställningen överstiger 1 000 kr i varuvärde debiteras ingen avgift för frakt.

  • PostNord Varubrev:
    Endast 69 kr debiteras i fraktavgift. Om beställningen överstiger 1 000 kr i varuvärde debiteras ingen avgift för frakt.

Valet av fraktalternativ väljs utifrån varje enskild beställning. Försändelsen ligger på utlämningsställe i 14 dagar innan den returneras till oss. Outhämtade paket debiteras med 199 kr.

Leveranstider

Normalt skickas ditt paket inom 2 arbetsdagar från beställningstillfället om din order görs helgfri vardag. Leveranstiden är vanligtvis 1-3 vardagar. Vid eventuell försening som vi inte kan åtgärda inom skälig tid har du som kund rätt att häva köpet utan extra kostnad. Delleverans av order sker endast på kunds begäran och medför ytterligare fraktkostnad för kund.

Avbeställning

Avbeställning av order är möjlig utan kostnad för kund fram till den tidpunkt ordern effektuerats (när faktura och frakthandlingar skapats). Avbeställning av icke lagervara vilken köpts speciellt för kund är ej möjlig efter det att vi beställt samma vara från vår leverantör. En avbeställning är ej giltig förrän bekräftelse härom mottagits från oss. Önskar man avbeställa efter att ordern skickats debiteras en avgift på 199 kr.

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.

Pre-loader