Prenumerationstjänst - Arkmasker / Sheet masks

Du behöver inte göra någonting, vi fixar allt - fördelarna är många med vår prenumerationstjänst!

 • Ingen bindningstid, du avslutar prenumerationen när du vill!
 • Rabatterat pris på produkterna
 • Fri frakt.
 • Kommer hem till din brevlåda varje månad.
 • 10 SEK skänkes oavkortat till WWF (Världsnaturfonden), för varje paket arksmasker, varje månad du väljer att prenumerera.
 • Första debiteringen dras direkt i kassan. Fortlöpande prenumerationer debiteras sedan månadsvis den 27:e.
 • Du får en länk via mail där du enkelt kan ändra i din prenumeration.
 • Du kan pausa din prenumeration och sen återuppta den när du vill.
 • Du kan byta produkt att prenumerera på när du vill.
 • Du kan välja att prenumerera på flera produkter.
 • Du kommer alltid ha samma pris på den eller de produkter du väljer att prenumerera på, även om vi skulle göra en prisjustering. En trygghet för dig som kund!

Fortlöpande prenumeration
Tillsvidare prenumerationen är fortlöpande och här måste du som kund aktivt avbryta din prenumeration. Det gör du enklast genom det mail du får när du gjort en beställning på din prenumeration.
Första debiteringen dras direkt i kassan. Debitering sker och ny order läggs automatiskt sedan den 27:e varje månad.
Påbörjar du din prenumeration inom 14 dagar innan den 27:e så läggs din nästa order först månaden efter för att undvika leveranser tätt inpå varandra.

Betalning
Varje månad den 27:e dras det pengar från ditt konto. Skulle det ej finnas pengar på det angivna kontot kommer en påminnelse att skickas ut. Vi har rätten att avbryta din prenumeration om vi inte lyckats debitera din betalning efter tre försök. Vi kommer skicka ut en påminnelse om betalning en dag innan.

Pausa
Du har möjlighet att pausa din prenumeration och återuppta den när du vill. Du har också möjlighet att byta produkter under prenumerationen om du vill testa någon annan.

Avbryta
Om du har en fortlöpande prenumeration kan du enkelt och när som helst avbryta den genom en länk du fått till den mailadress du uppgett. Hittar du inte mailet kan du klicka på länken och skriv in din mailadress så skickas den på nytt till dig: Länk.

Ångerrätt
När produkten är på väg hem till dig eller när du tagit emot produkten så har du ingen ångerrätt.

Adressändring
Det är viktigt att du gör en adressändring om du flyttar, så att prenumerationen kommer till din nya adress. Obs. att prenumerationen ej gäller för flytt utanför Sverige.

Utebliven produkt
Skulle vi ha problem med leverans under en längre period, pausas din prenumeration tills vi fått dem åter i lager. Om leverantören beslutar att sluta tillverka den produkt du prenumererar på, får du ett mail om att din prenumeration kommer avslutas eller om du vill göra valet att byta till en annan produkt.

Hittar inte mitt mail
Hittar du inte ditt mail med länken till prenumerationen? Klicka på länken och skriv in din mailadress så skickas den på nytt till dig: Länk.

Kontakta oss
Du är välkommen att kontakta oss på info@bambuland.se om du undrar över något eller behöver hjälp.

Se till att göra din vardag lite enklare och lyxigare, kika in och läs mer om produkterna här!
Pre-loader